2012. június 6., szerda

Sebastian Fitzek

"Csak egy papírvékony különbség van a tömegek és az őket vezető néhány ember között. Az egyik csak remél, a másik döntést is hoz. Mindent egy lapra tesznek fel. És készen állnak mindent elveszíteni, ha úgy hozza a sors."



6 megjegyzés:

  1. Na! Jelen helyzetben ez már nem igaz. Elavult. A mi döntéshozóink nem hajlandók semmit sem elveszíteni és ezért meg is tesznek bármit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves MJ!

      Ezt most is jól ítéled meg.Azért eléggé "fülkeforradalmi" a hangulat ahhoz, hogy ezt ne a döntéshozóinkra bízzuk ha eljön az ideje, és ismét az urnák elé kerülünk.

      A sors úgy hozta én néhány nappal ezelőtt egy másik urna közelébe kerültem, most én győztem.Még a félig földbe döngölt eü jelen körülmények között is megrogyva bár, de törve nem teszi a dolgát.Az élet minden területén, és mindenkinek jó egészséget, kitartást kívánok, ezt túl kell élni ahhoz, hogy változtatni tudjunk rajta!?!

      Törlés
    2. Uff! Üdvözlet a "klubban". Szívből örülök, hogy győztél! Kívánom neked a mihamarábbi teljes kilábalást.

      Törlés
    3. Köszönöm szépen!Minden biztató szó újabb erőt ad ahhoz, hogy visszanyerjem régi önmagamat.

      Törlés
    4. Csak egyet mondok még. Betegségtudat nélkül élni!
      Már régóta gondolkodom rajta, megírom majd az esetemet egy külön bejegyzésben.
      Nem tanácsnak, tanulságnak. :)

      Törlés
    5. Köszönöm szépen a jó tanácsod!Egyet értek veled, már csak a vezérhangyát kell likvidálni, de ez is menni fog.Nekem nem tudták felhelyezni a hálót, mert olyan szűk a koronária bemeneti nyílása, különben maga az ér is olyan ramaty állapotban van, hogy alkalmatlan rá.A műtét lehetősége fel sem merült.

      A 45%-os szűkülettől a 95%-os szűkületig különböző akadály gátolja a szív vérellátását.No de innen lesz szép felállni, itt-ott fékeket beiktatva ezen az úton haladok.

      Szívesen elolvasom majd a Te esetedet is ha megírod.

      Törlés